NOVETAT!

Per primer cop al Vente Pa’Ka farem un rol en viu on els jugadors es convertiran en investigadors que han de descobrir diferents secrets per poder guanyar el joc.

El pròxim dissabte 21 d’octubre VPK realitza el primer rol en viu ambientat Murparty: “Happy Vendetta Cap.I: L’organització surt a la llum”. Aquest joc té una durada de 21 a 00 h aproximadament i està limitat a grups de 8 persones que us podeu inscriure en el següent formulari. L’activitat consta d’un sopar de 21 a 22 h i la partida de 22 a 00 h. Joc cortesia de: www.murparty.com

Com es juga?

En alguns llocs també es fa referència a aquest tipus de jocs com “cluedo en viu”. En aquest joc els jugadors rebran una fitxa de personatge amb una descripció de la història del personatge, la seva manera de pensar i una sèrie d’objectius que ha d’aconseguir durant la partida. A més, almenys un dels jugadors tindrà com a objectiu acabar amb algun dels presents. Cada jugador ha de satisfer els seus objectius tenint en compte que poden col·lisionar amb el dels seus companys.

Per apuntar-vos deixeu les vostres dades en el següent formulari:

 

button (1)