LLIGA DE FUTBOL SALA DE VPK 13Edició 2ª Fase

 

WEB ESPORTIVA (Jornades, classificació…)

 

GRUP A GRUP B

GRUP C GRUP D

 

FITXA D’INCRIPCIÓ

(L’hauràs d’enviar al 644 617 651 o a vpk@marianao.net)

DESCARREGA LA FITXA D’INSCRIPCIÓ


NORMATIVA 2019

 1. Data: Del 22 de Febrer al 30 de Març

Els equips han de presentar-se 10 minuts abans de començar el partit.

El calendari com la classificació ho podeu consultar en: https://gestorligas.com/promotor-16477/

 

 1. Normes de convivència
 • Està totalment prohibit beure begudes alcohòliques i fumar dins de les instal·lacions públiques, es considera falta greu i pot comportar l’expulsió de l’equip de la competició.
 • Si hi ha baralles físiques o verbals a l’àrbitre, organització o l’equip contrari, l’equip queda automàticament fora de la competició.

 

 1. Instal·lacions i material

Jugarem al poliesportiu La Parellada. La direcció és C/Mossèn Pere Tarrés, 35. Comptarem amb vestidors amb dutxes compartits per a tots els equips. Si us plau, demanem que es respectin els materials dels companys. L’organització no es farà responsable de cap pèrdua d’objectes personals.

 

 1. Regles del joc

Els partits seran de 40 minuts, comptarem amb dues parts de 20 minuts cadascuna. En les semis, en cas d’empat, es jugarà una pròrroga de 5 minuts. Si segueix l’empat, es finalitzarà amb penals. A les finals igual.

En cas d’empat en la classificació final dels grups, per determinar qui es classifica per semifinals

es tindrà en compte:

 1. Enfrontaments directe entre els empatats, 2 o més equips (gol average particular)
 2. Diferència de gols (gol average general)
 3. Partits no presentats
 4. Gols a favor
 5. Gols en contra
 6. En cas d’empat a totes les puntuacions anteriors es realitzaria una tanda de penals entre els equips empatats.

 

 1. Equips i grups

En primera divisió passaran els dos primers dels dos grups que formen primera (grup A i B), per jugar les semifinals. Apart baixarà l’últim classificat de cada grup. En segona només pujarà el primer classificat de cada grup. Els nous equips entraran en segona divisió. Si tenim hores es jugarà final de segona.

 

 1. Jugadors i equipació

No tenim límit màxim de jugadors. El mínim és de 5. Si sou 4, encara podeu jugar però amb desavantatge.

Els jugadors/es hauran de portar una samarreta del mateix color o semblant, si no és possible hauran de posar-se petos. En el cas que els dos equips portin el mateix color de samarreta, el dinamitzador/a decidirà quin dels dos equips portarà peto.

 1. Àrbitres

Tindrem àrbitre pels partits. És un membre més de l’equip VPK, qualsevol falta de respecte cap l’àrbitre pot suposar l’expulsió de l’equip.

 

 1. No assistència

Si un equip no es presenta a la jordana, es donarà per perdut amb un resultat de tres a zero.

No es podran fer canvis d’horaris (no hi ha més hores). Només si els equips es posen d’acord entre ells podran canviar horaris.

 

 1. Temps d’espera

Els equips hauran d’estar 10 minuts abans de l’inici del seu primer partit, amb el fi de poder comptar amb tots els equips del torneig i que puguin canviar-se de roba. El capità ha de confirmar assistència de l’equip en la taula dels organitzadors del torneig.

 

 1. Trofeus

Campió, subcampió, MVP i Pitxitxi


El programa d’oci alternatiu Vente Pa’ka (VPK) es reserva el dret de modificar qualsevol punt del present reglament. No cal oblidar que NO és un campionat competitiu sinó que el seu caràcter és amateur. Només volem oferir

una alternativa d’oci i la possibilitat de poder fer esport en horari nocturn.

L’organització també es reserva el dret d’admissió de jugadors o equips el comportament dels quals sigui o hagi sigut antiesportiu, pot comportar l’expulsió del torneig del jugador/a o entrenador/a.