93 630 30 62 / 644 659 304
vpk@marianao.net

Equip tècnic de joves

Lúa Roig

Equip Técnic

Sóc una noia que va fer les pràctiques d’integració social al Casal de joves de la fundació Marianao, i més tard em van oferir entrar com a dinamitzadora al projecte de VPK, i la veritat que em va semblar molt bona idea, ja que el projecte difon uns valors i activitats cap als joves amb els quals m’identifico molt.

Actualment, estic realitzant el grau d’educació social, i em considero una persona molt extravertida i amb ganes de fomentar idees noves cap al projecte de VPK, i els seus participants.

Xavi Moreno

Equip Técnic

Sóc un jove de Marianao que va estudiar Animació Sociocultural i turística a Esplugues. Després d’uns anys treballant al món dels espectacles i el turisme, vaig descobrir el Vente Pa’ka.

Crear, compartir i gaudir de les fitas a les que arribem tots junts es el que em mou per continuar dia a dia lluitant per oferir activitats pels i les joves. La relació màgica que es crea entre l’equip, els participants, talleristes i voluntaris és el que em fa sentir part d’aquesta gran família.

 

Bruno

Equip Técnic

Soc una persona amb iniciativa i amb ganes de participar del barri Marianao. Estic vinculat a aquest programa des de que tenia quinze anys com a voluntari i participant, des de sempre m’han agradat els valors que promou per als i les joves de Sant Boi i de tot arreu. He estudiat Psicologia en la Universitat Autònoma de Barcelona i sempre he estat amb contacte amb el món del lleure. Ara com a equip tècnic tinc ganes de fer i crear, ajudar i acompanyar als i les joves com van fer amb mi en el seu moment.

Pep

Equip Técnic

Soc un jove de Barcelona que actualment estic estudiant integració social. Formo part de l’equip tècnic, ja que estic en pràctiques duals i ja porto des de l’última fase de l’edició passada.  Estic amb moltes ganes de poder posar de la meva part en aquest projecte i poder promoure la participació juvenil en el barri de Marianao, poder crear un  gran vincle tant amb l’equip tècnic, talleristes i participants.

Xavito

Dinamitzador Nocturn

Soc el Xavito! Va ser als 13 anys el primer cop que vaig trepitjar un projecte de la Fundació, va ser amb Esfera Jove en el projecte PIES a l’Institut Marianao, on va començar el meu camí. Tot seguit vaig passar per diferents espais, curs de dinamització juvenil, espai lliure del Lokal9, participació voluntària en col·lectius,… passant també com a participant d’VPK.

Avui dia, després de fer les practiques de monitor de lleure entre Esfera i VPK , aquí estic! mirant des de la banda del dinamitzador nocturn, amb moltes ganes de fer créixer a les persones que passen per les nits a la funda, igual que em van fer créixer a mi.

Ens veiem a les nits d’VPK.

Cristian

Dinamitzador Nocturn

Soc un jove de Sant Boi que està estudiant integració social i que va començar en el projecte als 15 anys, com a participant dels tallers cuina, a poc a poc em vaig anar interessant en tot el que es feia en el projecte, em vaig endinsar al món del voluntariat i vaig voler continuar creixent dins del projecte, avui dia soc dinamitzador nocturn, cosa que realment m’encanta i m’ho passo molt bé.
Si hagués de respondre ara mateix com sento el que visc a vpk o com ho sentia la resposta és senzilla:

“El que vius al Vente Pa ka és màgic ja siguis participant, tallerista, voluntari, dinamitzador o equip tècnic, tens la sensació que ets part d’una gran família, però també el sentiment que gràcies al que estàs fent canviàs una mica el món.”

Alicia

Dinamitzadora Nocturna

Hola! Soc l’Alicia:) Soc participant de la Fundació Marianao des de que tinc 12 anys i porto vinculada al Vente Pa’Ka des de 2015. Actualment treballo com a Monitora Infantil i m’ho compagino amb ser dinamitzadora nocturna els findes 😀
M’agrada molt poder tenir l’oportunitat de poder estar en un projecte on l’essència és única. Gaudir, divertir-se i crear, no puc demanar mes ;P