+34 93 630 30 62 / 644 659 304
vpk@marianao.net

Equip tècnic de joves

Azahara González

Equip tècnic

En 2007 iba a las clases de “Èxit” que se realizan en la Fundación Marianao. El año pasado (2015) en mi segundo año de Animación Sociocultural decidí hacer las prácticas en VPK, creo que fue la mejor decisión que tomé, ya que he aprendido mucho. A día de hoy estoy muy agradecida de poder formar parte del equipo de dinamizadores de VPK.

Dídac Flores

Antic Equip tècnic

Sóc estudiant de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i sóc voluntari del Grup de Joves Xivarri. Vaig arribar a VPK a finals del 2017 però sense saber exactament on m’estava endinsant. Quan era més petit, escoltava a parlar d’unes lligues de futbol sala i poc més, però mai vaig saber-ne més. Han passat els anys i el camí de la vida ha fet trobar-me cara a cara amb aquest projecte ple de bona fe, bones persones i bons objectius. M’hagués agradat tenir vinculació amb VPK i amb la Fundació Marianao molt abans, però prefereixo gaudir-ho ara i donar la possibilitat a molts més joves a formar part d’algo tan important i essencial. No he estudiat ni integració social, ni treball social, ni...però això es porta dins i dono les gràcies als meus companys per possar-m’ho tan fàcil.

Anabel Pérez

Antic Equip tècnic

Hola, hola! Sóc l’Anabel. Des de ben petita que conec la Fundació Marianao, però no va ser fins fa 8 anys quan va començar la meva “aventura”. Vaig realitzar un curs de dinamitzadors juvenils i just després vaig entrar a formar part com a voluntària del col·lectiu PANDA. He estat participant i voluntària del Projecte i ja fa més de 6 anys que tinc la sort de formar part d’aquest Gran Equip. Gràcies a la meva experiència i vinculació amb la Fundació, vaig descobrir el meu camí i vaig decidir estudiar Integració Social.

Xavier Navarro Vidal

Antic Equip Tècnic

El meu primer apropament amb la Fundació Marianao data de l’any 2002, quan amb 12 anys vaig entrar al Casal de Joves per participar en 3 dies gratuïts, des de llavors ja no he sortit.

Vaig estar des del 12 anys fins als 17 anys participant en el Casal, una de les millors experiències i que tant ha enriquit a tants joves de Marianao i Sant Boi. A partir d’aquí, en 2 anys vaig passar de participant a treballador dins del projecte Vente Pa’Ka de la mateixa entitat. He estudiat Animació Sociocultural i Educació Social, i fins el moment no em canso d’aquesta professió.