+34 93 630 30 62 / 644 617 651
vpk@marianao.net

Equip tècnic de joves

Xavier Navarro Vidal

Equip Tècnic - Responsable

El meu primer apropament amb la Fundació Marianao data de l’any 2002, quan amb 12 anys vaig entrar al Casal de Joves per participar en 3 dies gratuïts, des de llavors ja no he sortit.

Vaig estar des del 12 anys fins als 17 anys participant en el Casal, una de les millors experiències i que tant ha enriquit a tants joves de Marianao i Sant Boi. A partir d’aquí, en 2 anys vaig passar de participant a treballador dins del projecte Vente Pa’Ka de la mateixa entitat. He estudiat Animació Sociocultural i Educació Social, i fins el moment no em canso d’aquesta professió.

Anabel Pérez

Equip tècnic

Hola, hola! Sóc l’Anabel. Des de ben petita que conec la Fundació Marianao, però no va ser fins fa 8 anys quan va començar la meva “aventura”. Vaig realitzar un curs de dinamitzadors juvenils i just després vaig entrar a formar part com a voluntària del col·lectiu PANDA. He estat participant i voluntària del Projecte i ja fa més de 6 anys que tinc la sort de formar part d’aquest Gran Equip. Gràcies a la meva experiència i vinculació amb la Fundació, vaig descobrir el meu camí i vaig decidir estudiar Integració Social.

Dídac Flores

Equip tècnic

Sóc estudiant de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i sóc voluntari del Grup de Joves Xivarri. Vaig arribar a VPK a finals del 2017 però sense saber exactament on m’estava endinsant. Quan era més petit, escoltava a parlar d’unes lligues de futbol sala i poc més, però mai vaig saber-ne més. Han passat els anys i el camí de la vida ha fet trobar-me cara a cara amb aquest projecte ple de bona fe, bones persones i bons objectius. M’hagués agradat tenir vinculació amb VPK i amb la Fundació Marianao molt abans, però prefereixo gaudir-ho ara i donar la possibilitat a molts més joves a formar part d’algo tan important i essencial. No he estudiat ni integració social, ni treball social, ni...però això es porta dins i dono les gràcies als meus companys per possar-m’ho tan fàcil.

Azahara González

Equip tècnic

En 2007 iba a las clases de “Èxit” que se realizan en la Fundación Marianao. El año pasado (2015) en mi segundo año de Animación Sociocultural decidí hacer las prácticas en VPK, creo que fue la mejor decisión que tomé, ya que he aprendido mucho. A día de hoy estoy muy agradecida de poder formar parte del equipo de dinamizadores de VPK.

Marta Torrico Martí

Dinamitzador/a en pràctiques

Hola! Jo em dic Marta, tinc 18 anys i estic estudiant Integració Social. Des dels 12 anys conec la Fundació Marianao ja que he estat al casal d’estiu durant bastants anys i he estat participant i gaudint de totes les activitats que s’han presentat. Participar en aquest tipus de Fundació ha sigut i seguirà sent una experiència increïble perquè aprens i creixes molt com a persona. A més, estic realitzant les pràctiques de monitora de lleure al VPK, un projecte que he conegut fa pocs anys i que estic gaudint i aprofitant de la millor manera gràcies a l’equip que el forma i tot el que estic aprenent dels joves.

Ekhiotz Zabaleta

Dinamitzador/a en pràctiques

Hola! Sóc l’Ekhi. Fa ja una mica més de dos anys i mig que vaig aterrar a la singular Sant Boi i vaig tenir la meravellosa oportunitat de conèixer la Fundació  Marianao. La meva trajectòria a la mateixa va començar exercint com a voluntari, primer al Casal de Joves i l’any passat, mentre estudiava Integració Social, en VPK. Després de l’oferta de Formació Dual del institut, per mitjà de l’;esforç acadèmic i de la sort, vaig poder fer pràctiques en el Centre Obert Infantil i actualment en VPK, entre altres projectes. Em considero un afortunat de poder estar en aquest projecte tan interessant d’oci alternatiu i sobretot de formar part d’aquest gran equip de dinamitzadors, del bon rotllo que em transmeten i per descomptat del qual transmetem i oferim a la gent.