“PARA TODOS Y SIN BARRERAS”

Per fi, tornen les nits d’VPK amb més ganes que mai!

Després de tant de temps parats, volem aprofitar l’oportunitat d’oferir un altre cop, activitats nocturnes alternatives per als joves. Aquesta primera fase serà especial per l’adaptació al Covid-19 que hem sofert però també perquè ve carregada de sorpreses. Ni més ni menys que sis caps de setmana per gaudir dels tallers que més triomfen, els campionats més divertits i les activitats bomba més increïbles.

Si el que vols és inscriure’t en algun dels nostres tallers, a continuació t’explicarem com fer-ho:

Si el que vols és apuntar-te com a participant en alguna de les nostres activitats bomba t’has de dirigir a l’apartat ACTIVITATS BOMBA.

Aquí sota trobareu un botó que diu “Apunta’t ja!” que us conduirà a un formulari que haureu d’omplir sense oblidar cap casella. En aquest trobareu tots els tallers i campionats d’aquesta primera fase.

Una vegada hàgiu omplert el vostre formulari i escollit els tallers o activitats a les quals voleu participar, només quedarà que confirmeu la vostra assistència via Whatsapp al missatge que us farem arribar dies abans de l’activitat.

IMPORTANT: Heu de tenir en compte que ens hem hagut d’adaptar als protocols de la Covid-19, el funcionament de les inscripcions i en generals, del funcionament de l’VPK ha variat, presteu atenció al protocol i a les instruccions. (Protocol covid PARTICIPANTS (Vpk))