Divendres

5 sessions

 1. Salsa: T’agrada ballar? No et perdis les classes de salsa cubana, aprendràs a ballar en bona companyia i bon ambient!
 1. Bachata: Tipus de ball d’ origen de la republicà dominicana Està considerat com un derivat del bolero rítmic, influenciat per altres estils com el so cubà i la merenga
 1. Francès: T’agrada aprendre idiomes i vols iniciar-te a la llengua francesa? Aquest és el teu taller!
 1. Japonès: Aquest taller ja és tradicional a les nits VPK, on podreu aprendre nocions de la llengua japonesa i la seva cal·ligrafia.
 1. Llengua de signes: És el llenguatge natural de les persones sordes, gràcies a la qual poden establir un canal d’informació bàsica per a la relació amb el seu entorn social. En aquest taller podràs començar a aprendre aquest llenguatge.
 1. Photoshop: Aquest taller us ajudarà a dominar el famós programa de retoc fotogràfic i disseny per a que pugueu fer les vostres pròpies creacions.
 1. Guitarra: T’agradaria aprendre guitarra i no saps per on començar? Vine i gaudeix iniciant-te a tocar aquest instrument musical de corda polsada de la mà d’un músic professional.
 1. Manga: Manga és la paraula japonesa per designar a les historietes en general. Fora del Japó s’utilitza tant per referir-se a les historietes d’origen japonès com a l’estil de dibuix utilitzat en el Manga, a VPK ens referim al Manga com tècnica de dibuix.
 1. Rol: : Partides de rol de la mà del màster Javi… “Espada, brujeria y rock’n roll”!!

4 sessions

 1. Reparació de bicis: Si estàs cansat de tenir la bicicleta en un racó perquè té una averia que no saps per on agafar-la, vine a aprendre com poder tenir-la a punt per poder sortir a gaudir de l’esport sobre rodes.
 1. Modelatge 3D: Vols crear imatges digitals en 3D? No saps com fer-ho? Al Vente Pa’Ka et donem les nocions bàsiques per fer-ho amb el programa Maya.

3 sessions

 1. Defensa personal: Un taller on aprendràs tècniques per saber defensar-te en la vida diària.
 1. Sevillanes: Les sevillanes són un ball tradicional i característic d’Andalusia, nascut a la ciutat de Sevilla. S’estructura sempre en quatre parts; cada una d’aquestes parts va sempre acompanyada de la mateixa tornada. Té un compàs 3/4 i té un nombre repetit de passos.
 1. Cant: Cantar no és només fer servir la veu, no és només usar el cos adequadament, és també interpretar, transmetre al públic les emocions condensades en el text cantat. I en determinats gèneres musicals, cal unir el cant amb altres aspectes escènics.

2 sessions

 1. Rock and Roll: És un gènere de la música popular que es configurà als Estats Units, es balla en parella, de manera coordinada i seguint el ritme de la música, que en principi sol ser d’orquestra.
 1. Educació emocional: Vols aprendre d’una manera teòrica-pràctica a gestionar les teves emocions i a identificar-les per aconseguir una visió positiva de la vida?
 1. Percussió: Aprendràs els ritmes bàsics que es toquen en una banda de percussió.
 1. Crea el teu album de fotos: Manualitat on crearàs el teu propi àlbum de fotos!

1 sessió

 1. Cuines: Aprendrem diferents plats i postres de la mà de grans cuiners!
 1. Massatge crani-facial: Aconsegueix una relaxació total del cos i de la ment amb aquest tractament que ens ajuda a mitigar l’estrès, amb les propietats terapèutiques sobre la nostra ment del massatge concentrat en el cap, la cara i el col.
 1. Triomfa als exàmens: T’estàs preparant per la selectivitat? Al VPK et nomes petits trucs per anar el millor possible a afrontar-te aquesta prova!
 1. Lettering: Nocions bàsiques sobre la tècnica creativa lettering. Aprendrem a fer lletres boniques!
 1. Tarot: Estudiarem i parlarem sobre la seva relació amb la Llei de la atracció, ja que si entenem una mica el comportament de la nostra inconsciència podrem fer que treballi per a la consecució dels nostres desitjos.
 1. Massatge relaxant: El seu propòsit és alleujar les conseqüències psicofísiques (les físiques i les emocionals) que genera l’estrès. S’aplica mitjançant moviments suaus i harmònics, evitant els canvis bruscs de ritme i la perduda de contacte.
 1. Com posar-te en forma a casa: Trucs per posar-te en forma a casa sense materials!
 1. Malabars: En aquesta fase vindran a ensenyar-vos els secrets del malabarisme per començar en aquest apassionat món artístic. Vols començar?
 1. Interpretació de somnis: És la tècnica d’assignar significat als diversos components, elements i imatges que apareixen en els
 1. Màgia: Ets un fanàtic de l’il·lusionisme i vols aprendre més trucs? No hi ha dubte, aquest és el teu taller.
 1. Risoteràpia: És una estrategia o técnica psicoterapéutica tendiente a producir beneficios mentales y emocionales por medio de la risa.
 1. Maquillatge social: Si tens preguntes com… Quina base es la correcta per la meva pell? Com faig per fer una mirada més profunda? Com haig de posar el rímel a les pestanyes? Aquest es el teu taller! Aprèn els trucs per fes-te tu mateixa un bon maquillatge.
 1. Impressió 3D: Podràs aprendre el procès que va una impressora 3D per crear-ne els que vulguis.
 1. Massatge tailandès: És un tipus de massatge que consisteix en estiraments i de profunditat. Aquesta forma de treball corporal es realitza generalment en el terra i no s’utilitzen olis en aquest tipus de massatge. Ofereix una sensació profunda de pau per al cos i per a la ment.

Arrows-Right-3-icon Inscriu-te


Dissabtes 

2 sessions a les 18.30 hores

 1. Muay Thai: Esport de combat originari de l’actual Tailàndia.
 1. Warhammer pintura: Aprendrem tècniques de la mà del gran artista Joan Carles Rosman per fer els millors acabats a les nostres figures de warhammer.
 1. Fotografia: Taller de fotografia tant teòrica com pràctica pels amants de la fotografia que vulguin aprendre les funcions bàsiques de la seva càmera de la mà d’un gran fotògraf com es Juanma Merch.
 1. Clown: És el mètode de fer actuar al pallasso on l’artista crea la seva pròpia rutina i el seu propi personatge.
 1. aventura’t: creixement personal, de la mà de la associació experientia es fara un taller de creixement personal a través de la comunicació amb la natura que ens envolta.

1 sessió a les 18.30 hores

 1. Plantes medicinals: Aprendre quines propietats tenen les plantes que tens al teu voltant i en quines situacions pots treure’n profit.
 1. Jardineria: És l’arti la pràctica de cultivar los jardins que consisteix en cultivar, tant en un espai obert como tancat.
 1. Cuines: També obrim l’espai de tardes per aprendre a fer diferents plats!
 1. Dinàmiques de grup: Farem diferents tècniques grupals per gaudir d’una bona tarda de la mà d’un gran dinamitzador.

2 sessions a les 20.30 hores

 1. Zumba: Consisteix en una activitat cardiovascular que combina exercicis de tonificació amb passos de ballsllatins  Les coreografies estan basades en passos senzills i repetitius, cosa que fa que sigui molt fàcil seguir-la i no cal una preparació física en concret. Ens permet tonificar, elevar les pulsacions i cremar calories.
 1. Ioga: Disciplina física, mental i espiritual basada en diferents senders yóguics com ragui ioga, shakti ioga, kriya ioga i gens ioga que estan basats en els pilars del text sànscrit.
 1. Còmic: Aprendrem a crear una vinyeta de còmic.
 1. Comunicació oral: S’aprenen tècniques per millorar la posta en escena de qualsevol persona que vulgui comunicar alguna cosa.

1 sessió a les 20.30 hores

 1. Robòtica: Aprendràs les últimes novetats sobre el món de la robòtica.
 1. Decoració d’ungles: Aprendrem diferents formes de poder decorar les nostres ungles de manera divertida i original.
 1. Dietetica: els supraliments, mite o realitat? Bayaa de Goji, chía, quinoa …. Segur que has sentit parlar sobre aquests “superaliments”. Anem a conèixer que són, les seves propietats i com podem menjar-los. A més, anem a debatre com de “super” són! Mite o realitat !!!! ????
 1. Gestió de xarxes socials: No saps com treu-ne el màxim profit a les xarxes socials? Nosaltres t’ensenyem!
 1. Rastes: Vols aprendre a fer rastes? A VPK t’ho posem fàcil!

2 sessions a les 22.30 hores

 1. Creació de videojocs:Iniciat en aquesta temàtica i aprèn les nocions bàsiques per crear les teves pròpies peces.
 1. Teatre: Un espai de trobada, comunicació, relacions, treball col·lectiu, parlar en públic, esforç, diversió, cultura,
  creativitat, curiositat, dominar la por escènica … Aquest són alguns dels valors del taller de teatre del Vente Pa’Ka.
 1. Composició musical: És l’art que té per objectiu la creació d’obres musicals. El fet de compondre pressuposa l’estudi de diverses disciplines, com ara l’harmonia, el contrapunt, l’orquestració i també el coneixement de les formes musicals.
 1. Flamenc: S’ensenya el ball de flamenc tant tradicional a Andalusia.

1 sessió a les 22.30 hores

 1. Dj: Primeres nocions per aprendre a tocar amb una taula de mescles!
 1. Cuines: També oferim tallers de cuina dissabtes a la nit, farem croquetes i un altre plat encara per confirmar!
 1. Flors de Bach: Aprendràs la teoria sobre aquestes flors.
 1. Dietètica: el sucre ocult dels aliments: És la disciplina que s’encarrega d’estudiar els règims alimentosos en la salut i en la infermetat. Aprèn una mica d’aquest gran camp i iniciat en aquest món per descobrir, tocarem temes com les sucre amagat als aliments i sobre els supraliments.
 1. Seducció i sensualitat: Teories sobre com pots seduir a una altre persona.

Arrows-Right-3-icon button(1)