button(1)

Divendres

6 sessions

Salsa: T’agrada ballar? No et perdis les classes de salsa cubana. Aconseguiràs un nivell bàsic – intermig en bona companyia i bon ambient!

Rol: Aventures, misteri i emoció on només la imaginació posa límits. Atreveix-te a passar unes nits entre éssers estranys, màgia i perills que pondran a prova fins i tot al més astut.

Manipulació d’aliments: Apuntat al curs de manipulació d’aliments amb examen final i amb el certificat corresponent. No t’ho pensis!

Alemany: T’agraden els idiomes? En aquest taller aprendràs vocabulari bàsic de la llengua alemanya i algunes frases per poder comunicar-te.

Club de lectura: T’agrada la lectura? El club de lectura és un espai socialitzador i relaxant on podràs descobrir noves lectures i compartir la teva passió amb altres persones.

Llengua de signes: Vols aprendre llengua de signes? Aquesta és la teva oportunitat! En aquest taller aprendràs nocions per comunicar-te amb la comunitat sorda, així com vocabulari. A més, treballarem la gramàtica i la mateixa llengua de manera metalingüística.

Guitarra: Tant si tens per casa una guitarra com si te n’has comprat una de nova, seràs benvingut a aquest taller! Si no has tocat mai, aprendràs els acords necessaris per a tocar una cançó en un parell de setmanes, i si ja tens una mica més d’experiència, treballaràs amb cançons una mica més exigents per a seguir aprenent. Hi ha guitarra per a tots, anima’t!

Improvisació teatral: T’agrada l’actuació? En aquest taller descobriràs un espai de trobada on es treballaran les bases de la interpretació mitjançant la improvisació. El treball col·lectiu, parlar en públic, l’esforç, la creativitat o dominar la por escènica són alguns dels valors que es treballaran en aquesta activitat.

Tècniques fotogràfiques: Taller de 6 sessions on podràs introduir-te al món de la fotografia i aprendre les diferents tècniques que s’utilitzen. Treu-li el màxim partit a la teva càmera amb l’ajuda d’un gran fotògraf, el Juanma Merch.

Bachata: Si t’agraden els balls llatins, aquesta pot ser una bona opció. Aprèn a ballar  bachata en bon ambient. No ho dubtis, vine a provar amb la teva parella de ball. I si no tens, no et preocupis! Aquí podràs trobar la teva!

4 sessions

English with coffee: Taller de conversa en anglès, amb un nivell bàsic en el qual es treballaran diferents situacions reals i expressions orals que poden tenir lloc en un país estranger dins un context social.

Defensa Personal: Alguna vegada t’has vist en alguna situació incomoda en la qual l’única sortida era enfrontant-la? En aquest taller et donem algunes eines perquè puguis defensar-te en certes situacions desagradables

Animació clàssica: Introdueix-te al món de l’animació clàssica, la de tota la vida, la del paper i el llapis. Aprèn com funciona la mecànica del moviment, del ritme i el balanç, donant vida al teu dibuix.

Portuguès: T’agraden els idiomes? En aquest taller aprendràs vocabulari bàsic de la llengua portuguesa i algunes frases per poder comunicar-te.

3 sessions

Cant: En aquest taller es treballaran algunes tècniques de respiració i afinament per aconseguir treure el màxim partit a la teva veu.

Kinesiologia: Saps que mitjançant els moviments involuntaris dels nostres músculs podem donar molta informació que, ni tan sols nosaltres mateixos detectem? Si vols descobrir més sobre aquesta teràpia natural, aquest és el teu taller.

DJ: Introdueix-te al món de la música electrònica. En aquest taller aprendràs com es controla una taula de barreja i algunes de les tècniques més utilitzades pels dj’s.

Sevillanes: T’agrada ballar? No et perdis les classes de sevillanes. Aconseguiràs un nivell bàsic en bona companyia i bon ambient!

Curtmetratge: Tant davant com darrere les càmeres, viu de primera mà i participa en tot el procés que es porta a terme durant la realització d’un curtmetratge.

2 sessions

Català: Un espai on podràs gaudir de la parla catalana i perdre la vergonya, si la tens!

MMA: Introdueix-te en el món de les mixed martial arts, una combinació de tècniques provinents de diferents arts marcials tradicionals i modernes amb l’objectiu de portar-les a terme en la defensa personal no armada.

Personal trainer: Aconsegueix els teus objectius amb exercicis personalitzats a les teves característiques i amb l’ajuda d’un entrenador personal.

Manteniment de PC: En aquest taller aprendràs algunes nocions bàsiques per poder realitzar un bon manteniment del teu PC i estalviar diners en informàtics.

1 sessió

Percussió: La percussió és un dels mitjans de comunicació i expressió més antic que existeix. El ritme forma part de la vida… Vine a gaudir de la vida!

Autopentinats: En aquest taller aprendràs a realitzar-te alguns dels pentinats de moda d’una manera fàcil i senzilla.

Automaquillatge: Taller on podràs posar en pràctica alguna de les tècniques més actuals de maquillatge amb l’ajuda d’una professional de l’estètica i el maquillatge.

Massatge Ioguic: En aquest taller podràs realitzar i rebre un massatge ioguic, una tècnica molt exòtica i llegendària que es basa en la pressió de diferents punts energètics.

Tècniques de relaxació: Aprèn a desconnectar la teva ment i aconsegueix disminuir la tensió mitjançant la realització de diferents tècniques de relaxació.

Caracterització: En aquest taller es treballarà el maquillatge de caracterització, un art que consisteix a realitzar transformacions sobre el rostre d’una persona fins al punt de deixar-la irreconeixible.

Pots de vidre: Per als amants de les manualitats, passa una estona divertida aprenent a decorar pots de vidre amb diferents materials.

Massatge amb olis: En aquest taller podràs realitzar i rebre un massatge amb diferents olis essencial.

Tinta xinesa: Taller on farem un primer acostament a la cultura xinesa i coneixeràs uns dels seus símbols més importants, l’escriptura xinesa o Hanzi.

Plantes medicinals: Descobreix els beneficis medicinals de les plantes i com utilitzar-les.

Bullet Journal: Has sentit parlar mai del Bullet Journal? Coneix el nou sistema d’organització personal que barreja la llista de tasques, les agendes convencionals i les llibretes

Musicoteràpia: La musicoteràpia és un procés creat per facilitar i promoure la comunicació, les relacions, l’aprenentatge, el moviment, l’expressió i l’organització per tal de satisfer les necessitats físiques, mentals, socials i cognitives de qualsevol persona.

Dissabtes

2 sessions

Creació de videojocs: Iniciat en aquesta temàtica i aprèn les nocions bàsiques per crear les teves pròpies peces.

Dancehall: Si t’agrada ballar, aquesta pot ser una bona opció. Aprèn a ballar dancehall, una variant de la música jamaicana en bon ambient.

Dibuix tècnic: Vols representar gràficament un objecte plasmant-ho al detall, en el seu futur analitzar-ho, ajudar a la seva evolució o ajudar en el seu progres? aquest és el teu taller.

Crea la teva disfressa: Vols dissenyar la teva pròpia disfressa? En aquest taller et donem l’oportunitat perquè puguis fer-ho, amb diferents tipus de material i un espai on podràs deixar anar la teva imaginació.

Swing: Aquest ball amb mescal de jazz entre tempos lents i ràpids et submergira en els seus orígens americans de finals dels anys 20.

Beat box: Recrea sos , patrons musicals, rimes de bombo i Caixa directament des de la teva boca amb els teus llavis i les cordes vocals.

Costura i patronatge: Crea el teu patró original, personalitzat i únic per després plasmar-ho directament en qualsevol peça de roba. En aquest taller aprendràs la iniciació en aquest món tan gran.

Dietètica: Aprèn a fer la teva rutina alimentosa més sana, et sentiràs fabulosament!

HTML: Vols aprendre la base d’aquest codi de programació i creació de pàgines web?
Inicia’t en aquest llenguatge i et submergiràs en un món molt estens de paraules i símbols. Acabarás fent tu sol la introducció a una petita part d’una web.

BJJ: Estil de lluita nascuda en en Japó però perfeccionada per un Brasilé (d’aquí el nom d’origen) basada en la tècnica davant la força bruta. Es practica directament a terra sense cap restricció, amb total superioritat enfront de les altres arts de lluita de terra.

Pintura warhammer: Si t’agrada la pintura en miniatura, aquest taller pot ser una bona opció. Aprèn les tècniques bàsiques de la pintura warhammer i millora la teva pinzellada.

1 sessió

Zumba: Mescla de ritmes llatins –salsa, merengue, flamenc o bachata- i exercicis aeròbics que s’ha convertit en la rutina de moda per a perdre pes. Vine i crema calories ballant i gaudint.

Sexologia:  És un taller on experimentar, explorar, descobrir-se la pròpia sexualitat, des del cos, on estan registrades les nostres emocions i pensaments.

Prepara el teu CV: Actualitza i aconsegueix millorar el teu currículum per poder trobar feina més fàcilment.

Grafologia: Vols saber a descriure a una persona per la seva forma d’escriure una lletra, una paraula o una frase? O directament amb la seva signatura? En aquest taller podràs fer-ho perfectament partint des de la base més profunda de la grafologia. Sabràs com és algú amb les seves lletres.

Risoteràpia: Vine amb els teus amics a riure, a gaudir i a divertir-te a través d’aquest taller de risoteràpia, ideal per a persones alegres i divertides com tu! Viu un moment únic de jocs, rialles i moltes rialles! Omple’t d’alegria!

Origami: De segur que a vegades rebregues un paper i aquest acaba amb una forma que pots dir que s’assembla a algun objecte, o inclòs un animal. Perfecciona la tècnica amb Origami i faràs amb un paper formes útils per emmagatzemar objectes, animals exòtics o vehicles.

Assessoria d’imatge: Harmonitza la imatge externa que li dónes al món. Des de els dots comunicatius, i el context en el qual es desembolica.

Relacions tòxiques i com detectar-les: Detecta la relació tòxica que pots tenir amb un company, amic, parella o fins i tot familiar. En aquest taller t’ensenyaran tot el que pugues haver-hi darrere d’una relació tòxica

Smoothies: Aprendràs a fer batuts de fruites, verdures i amb tots els aliments possibles! Mmmmm deliciós!

Graffittis: Art urbà lliure és el resultat de pintar textos abstractes en les parets de manera lliure, creativa i il·limitada amb finalitats d’expressió

Cosmètica natural: Productes fets directament a partir de cultius orgànics i naturals.

Mandales: Aprèn la base i història dels Mandales. Totes les seves característiques i significats de formes i colors.

Interpretació de somnis: Estàs entrant al món dels somnis; un món misteriós i fascinant on les regles de la realitat no apliquen. Aquí trobaràs eines que et permetran trobar la clau per descobrir i interpretar el significat dels teus somnis.

Dansa tribal: Nascuda en els Estats Units la dansa tribal és una dansa de la família de les danses orientals, tipus “dansa del ventre”. Es una dansa relativament moderna. Aprendràs a practicar-la i a ficar-te dins d’aquest món.

Acroioga: Activitat en plena expansió, que fusiona el ioga tradicional amb les acrobàcies i el massatge tailandès. En aquest taller treballaràs la força, l’equilibri, la respiració i la comunicació entre d’altres aspectes.

Ungles gelack: Aprèn a realitzar una bona manicura, amb els nous esmalts d’ungles semi permanents.

Mindfulness: En aquest taller podràs reconèixer el que està succeint mentre està succeint, acceptant activament el fluir de l’experiència tal qual s’està donant.

button(1)