+34 93 630 30 62 / 644 659 304
vpk@marianao.net

Joves Voluntaris

Adrià Puigbert Rodrigo

Voluntari - Activitats Bomba

Porto molt temps participant a vpk i he sigut treballador de la Fundació Marianao. Jugo al equip del “R.C.D el Decano” a la lliga de basquet amb els amics de tota la vida amb els que som imbatibles jejeje. He fet de voluntari en activitats bomba on m’ho he passat d’allò més bé com el tunel del terror de Halloween o el clínic de basquet del Pau Gasol. Una cosa tinc clara, seguiré tot el tenps que pugui vinculat a aquest projecte ja que m’ha aportat moltes coses positives i només tinc paraules d’agraïment.

Elena Marín

Voluntària - Activitats Bomba

Des dels inicis de VPK que estic participant en aquest projecte d’oci que aporta tantes oportunitats als joves. Vaig començar com a participant de diferents tallers i, poc a poc, vaig anar coneixent gent i a implicar-me en col·laborar com a voluntària en totes les activitats bomba. Conèixer a tots els dinamitzadors i part dels participants m’ha ofert una nova manera de desenvolupar un temps lliure diferent, amb gent il·lusionada i apassionada per la seva feina, i conviure en un ambient dinàmic i alternatiu.

Alberto Arco Miras

Voluntari - Webmaster

La influència positiva de la Fundació va més enllà dels murs d’aquest edifici amb balcons de colors; també arriba als carrers, als barris, a la ciutat, a la província i comarca.

Ja fa 10 anys que vam començar VPK, un dels molts exemples de projecte de qualitat de la Fundació Marianao. Dissenyat i construït pels propis beneficiaris del programa: els joves. No va ser fàcil d’engegar, però la força, motivació i les ganes d’innovar de la comunitat Marianao, van fer-ho possible.

Personalment, aquest projecte ha passat a formar part de la meva identitat. M’ha ajudat a créixer i descobrir nous espais i possibilitats, a conèixer el treball voluntari i a creure que amb l’esforç de les persones treballant organitzades podem crear un món amb més oportunitats per tothom.