93 630 30 62 / 644 659 304
vpk@marianao.net

Antic equip

Pep

Antic equip técnic

Soc un jove de Barcelona que actualment estic estudiant integració social. Formo part de l’equip tècnic, ja que estic en pràctiques duals i ja porto des de l’última fase de l’edició passada.  Estic amb moltes ganes de poder posar de la meva part en aquest projecte i poder promoure la participació juvenil en el barri de Marianao, poder crear un  gran vincle tant amb l’equip tècnic, talleristes i participants.

Azahara González

Antic Equip tècnic

En 2007 iba a las clases de “Èxit” que se realizan en la Fundación Marianao. El año pasado (2015) en mi segundo año de Animación Sociocultural decidí hacer las prácticas en VPK, creo que fue la mejor decisión que tomé, ya que he aprendido mucho. A día de hoy estoy muy agradecida de poder formar parte del equipo de dinamizadores de VPK.

Dídac Flores

Antic Equip tècnic

Sóc estudiant de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i sóc voluntari del Grup de Joves Xivarri. Vaig arribar a VPK a finals del 2017 però sense saber exactament on m’estava endinsant. Quan era més petit, escoltava a parlar d’unes lligues de futbol sala i poc més, però mai vaig saber-ne més. Han passat els anys i el camí de la vida ha fet trobar-me cara a cara amb aquest projecte ple de bona fe, bones persones i bons objectius. M’hagués agradat tenir vinculació amb VPK i amb la Fundació Marianao molt abans, però prefereixo gaudir-ho ara i donar la possibilitat a molts més joves a formar part d’algo tan important i essencial. No he estudiat ni integració social, ni treball social, ni...però això es porta dins i dono les gràcies als meus companys per possar-m’ho tan fàcil.

Anabel Pérez

Antic Equip tècnic

Hola, hola! Sóc l’Anabel. Des de ben petita que conec la Fundació Marianao, però no va ser fins fa 8 anys quan va començar la meva “aventura”. Vaig realitzar un curs de dinamitzadors juvenils i just després vaig entrar a formar part com a voluntària del col·lectiu PANDA. He estat participant i voluntària del Projecte i ja fa més de 6 anys que tinc la sort de formar part d’aquest Gran Equip. Gràcies a la meva experiència i vinculació amb la Fundació, vaig descobrir el meu camí i vaig decidir estudiar Integració Social.

Xavier Navarro Vidal

Antic Equip Tècnic

El meu primer apropament amb la Fundació Marianao data de l’any 2002, quan amb 12 anys vaig entrar al Casal de Joves per participar en 3 dies gratuïts, des de llavors ja no he sortit.

Vaig estar des del 12 anys fins als 17 anys participant en el Casal, una de les millors experiències i que tant ha enriquit a tants joves de Marianao i Sant Boi. A partir d’aquí, en 2 anys vaig passar de participant a treballador dins del projecte Vente Pa’Ka de la mateixa entitat. He estudiat Animació Sociocultural i Educació Social, i fins el moment no em canso d’aquesta professió.

Regina García

Antic Equip tècnic

La meva vinculació amb la Fundació Marianao va començar amb pràctiques del grau superior d’Animació Sociocultural al projecte d’oci alternatiu VPK. Em van fer sentir com una més des del primer dia, però no només els meus companys de VPK, sinó tota la Fundació en general. Avui dia fa més de 4 anys que estic vinculada i VPK s’ha convertit en la meva segona casa.

Eddie Hernández Ariza

Antic Equip tècnic

Vaig estudiar Filologia hispànica (que lo qué?) i he estat vinculat al projecte d’oci Vente Pa’Ka com a participant des dels seus inicis, quan tenia 16 anys. Ara han passat 10 anys des de allò i puc dir que he tingut la sort de formar part de l’equip dinamitzador des de fa dos anys, a partir de la 9a Edició. També he tingut altres vincles amb la Fundació Marianao, fent reforç a Mediateca o dinamitzant el casal de joves.

Jordi Balada Rodriguez

Antic Equip tècnic

Hey! Jo sóc Jordi. Des de fa temps (ben petit) tinc constància de l’existència de la Fundació. Vaig participar en el casal quan era un minyó, i d’aquí no em va separar res. He fet de voluntari en altres projectes i col·lectius com també de participant i conec el projecte d’ençà que es va crear, però no va ser al cap de dos anys després quan vaig fer el “first contact” gràcies als meus amics. Em vaig decidir per fer el curs de monitors i fer les pràctiques en Vente Pa’Ka, ja que he estat actiu aquí sobretot en activitats bomba. Fa un any, en finalitzar les pràctiques em van donar una petita oportunitat, i que millor que ser de l’equip d’una gran família? No et pots perdre el gran món nocturn de Vpk… Així que, a què esperes? Vente Pa’ka, no?!