Ja està aquí una de les activitats més esperades del curs, LA INVASIÓ IV. Si vols viure una experiència inèdita, en la que les proves al carrer, ser perseguit pels personatges de la història, i sentir la tensió i l’adrenalina al teu cos, són la teva vida, aquesta és la teva activitat.

QUIN DIA, QUINA HORA I A ON QUEDEM?

L’activitat serà el dissabte 21 de març, ens trobarem a l’Escola Rafael Casanovas, a la porta. L’hora de trobada serà a les  19:00.

NORMATIVA

1. És un joc individual, així i tot, hi ha proves on es necessitarà treballar en equip.

2. La inscripció a l’activitat té un preu de 3€, que inclourà un obsequi i tota la informació i eines necessàries per poder jugar.

3. Hauràs d’omplir el següent formulari amb les teves dades per poder reservar plaça a l’activitat. La plaça quedarà reservada durant una setmana, però la inscripció no quedarà feta fins que no s’hagi pagat presencialment a la Fundació Marianao (C/ Girona, 30). Passat aquest temps es perdrà la plaça reservada.

4. Per poder jugar s’han de tenir entre 15 i 35 anys. En cas de ser menor d’edat, és OBLIGATORI portar la següent autorització paterna i/o materna: Invasió-2020-autorització MENORS. Sense aquesta autorització no podràs accedir a la zona de joc.

5. El dia de l’activitat serà OBLIGATORI ensenyar el teu document d’identitat (DNI), als organitzadors, per poder participar en el joc.

7. Per poder seguir el joc és necessari comptar amb els següents materials: Mòbil amb suficient càrrega per jugar les 4 hores o bateria extraïble, tenir perfil d’Instagram i seguir el compte IV invasió, llanterna (lot), rellotge (puntualitat) i roba còmoda.

8. L’organització es reserva el dret d’admissió o la possibilitat de fer fora a qualsevol participant que incompleixi les normes o mostri qualsevol falta de respectes física o verbal.

9. Esperem que ho passeu molt bé i GAUDIU.

L’únic que has de fer per participar es omplir el formulari que hi ha just aquí abaix, al botó d’INSCRIU-TE i ja estaràs dins.

Incriu-te com a participant

 

VOLS SER VOLUNTÀRI/A?

Si vols ser voluntàri/a motor ( per venir a totes les reunions (dijous) i preparar l’activitat), o puntual, en el que únicament serás un personatge del joc que perseguirà als participants, inscriu-te al al link que tens aquí més abaix.

Inscriu-te com a voluntàri/a