MAGIC (22 de Febrer, 22h)

Magic: The Gathering i sovint abreujat com Magic, MTG i Cartes Magic, és un joc de cartes col·leccionables dissenyat en 1993 per Richard Garfield, professor de matemàtiques, i comercialitzat per l’empresa Wizards of the Coast. Magic és el primer exemple de joc de cartes col·leccionables modern, amb més de sis milions de jugadors en cinquanta-dos països diferents. Si ets dels que li encanta aquest joc, suma’t a la partida!

PING PONG (23 de Febrer, 22:30h)

Que fàcil és jugar a Ping pong. Tothom creu que pot jugar a ping pong, que no te cap complexitat…Demostra la teva habilitat amb la raqueta, el domini de la pilota, l’ajustament d’espais…Vine a demostrar el vals si tan t’ho creus! jeje

MASTERCHEF (23 de Febrer, 18:30h)

La millor competició de cuina de tot el Vente Pa’ka i segurament del món (però això no ho sabem segur…) Amb l’objectiu de fer un plat exquisit que deixi bojos als i les jutges, intercalat amb proves, reptes i molt més!!

ESCACS (1 de Març, 22h)

Repetim el torneig d’escacs! Hem sentit que els escacs no són per a joves, mentre que nosaltres no pensem el mateix! Vine a demostrar que l’edat no és més que un número!

 

PÓKER (8 de Març, 22h)

Vols transportar-te a Las Vegas, sentir l’ambient d’una partida de póker i l’adrenalina de l’atzar? Segur que no sortiràs sent milionari, però una bona estona t’emportaràs segur!!! Demostra el que saps i si no en saps, pràctica abans de venir, que sinó perdràs ràpid!

FORTNITE (15 de Març, 22h)

Fortnite és un videojoc desenvolupat per les empreses Epic Games i People Ca Fly que, malgrat ser anunciat en 2011, no va ser llançat fins a el 25 de juliol de 2017. Es tracta d’un joc de zombis…tothom sap que és el Fortnite, així que si vols venir, no ho dubtis!!!

FIFA 2019 (22 de Març, 22h)

Sent l’emoció de competir en el futbol, en estadis increïbles, aplica la millor estratègia, fes servir la tècnica que deixi enrere a la resta i guanya el torneig però a la play 4, lo de jugar en aquests nivells a la vida real ens queda una mica lluny.

POKÉMON 3DS (22  de Març, 22h)

Hi ha una gran pandèmia al món, una gran adició, una cosa que fa que perdem el nord…ELS POKÉMON, si ets un crack del pokémon 3ds no t’ho pensis i apunta’t al torneig que farem al VPK, segur que ens ho passem bé i qui sap, pot ser que et converteixes en el millor entrenador pokémon!

 

 

 

 

 

 


                     INSCRIPCIÓ A CAMPIONATS