Aquesta idea que ara  us presentem, ha surgit d’un grup de noies vinculades al nostra programa que tenien la inquietud de apropar l’art escrit a els i les joves de la nostra comunitat. A l’hora, empoderar-les en que tenen la capacitat de transformar la realitat si s’organitzen i deixen lliure l’art que tots i totes portem a dins.

Parlem d’una exposició viva on el públic juvenil pot entrar a formar-hi part, d’una manera activa o passiva, cadascú escolleix.

Tots i totes transformarem l’espai il·lustrant les parets i columnes amb les poesies, dibuixos o el que cadascú vulgui. Aquest, que ja estarà adaptat per ser un espai inspirador amb una decoració, olors, música, etc. molt especials.

L’espai estarà obert el dia 12 de juny de 17h a 21h i de 22h a 00h. La localització és a la planta baixa de la Fundació Marianao i s’entrarà per la porta en forma de garatge del carrer Girona 30.

Es mantindran les normes sanitàries en tot moment, les quals us les informaran els i les dinamitzadores i voluntàries d’aquesta exposició a l’hora d’entrar. L’ús de mascareta és obligatori.

Demana invitació