Tornen les lligues esportives de futbol sala, aquesta vegada amb més novetats que mai. Volem tancar aquesta 13a Edició amb un nou format.

Les inscripcions estan obertes fins dimecres 15 de maig. La inscripció a les lligues és de 10 € per equip, us podem guardar plaça però s’ha de realitzar el pagament abans de la data límit (16 de maig) per tal de confirmar la inscripció. En cas de no fer el pagament, quedareu fora de la lliga i entraran nous equips que estiguin en reserva.

!! El dijous 16 de maig es realitzarà una reunió prèvia oberta a tots els equips, on s’explicarà el nou format i resoldrem dubtes. És obligatòria l’assistència de com a mínim un representant de cada equip. Serà també l’últim dia per a poder pagar els 10 €.

FUNCIONAMENT

La 3a Fase arriba amb un torneig de futbol sala, obert a 12 equips i basat en el sistema Suïs.

El torneig constarà de 3 fases:

 • La primera fase correspon a la jornada preliminar 1 i 2.
 • La segona fase serà una jornada triangular eliminatòria.
 • La tercera fase serà la final.

Jornada preliminar 1 i 2:

Es jugaran durant el primer i segon cap de setmana (24 i 25 de maig i 31 de maig i 1 de juny).

Els enfrontaments a la jornada preliminar 1 es realitzaran mitjançant un sorteig que es farà el dijous 16 de maig a la reunió prèvia, el sorteig també es penjarà en les xarxes socials del projecte (@programavpk a Instagram i Facebook).

Exemple:

A la jornada preliminar 2, els equips jugaran en dos grups diferents. Els equips que hagin guanyat el partit anterior jugaran en un grup i els que hagin perdut en un altre. Aquests enfrontaments també es realitzaran mitjançant un sorteig que es penjarà a les xarxes socials (@programavpk a Instagram i Facebook).

Exemple:

En finalitzar aquesta primera fase, els 3 equips que han perdut els dos partits, queden eliminats.

Els 3 equips amb dos partits guanyats (PG), es classifiquen. Dels 6 equips restants, qua han guanyat 1 partit i han perdut un altre,  es classificaran 3 equips segons gol average (GA). En cas que dos o més  equips estiguin igualats a tot (partits guanyats, partits perduts, gols a favor i gols en contra), es realitzarà un sorteig.

Exemple classificatòria:

Jornada triangular eliminatòria:

Aquesta jornada es jugarà entre el  quart i cinquè cap de setmana (14 i 21 de juny).

Passaran a aquesta fase els 6 millors equips i s’agruparan en dos grups de 3 per sorteig. Com el seu propi nom indica, es realitzaran dos triangulars.

Exemple:

Una vegada finalitzades les dues jornades, passarà a jugar la final el millor equip de cada triangular.

Exemple classificatòria:

Final

La final es jugarà el divendres 28 de juny.

NORMATIVA

DATA (Del 24 de maig al 28 de juny)

El torneig tindrà una durada de 6 caps de setmana, del 24 de maig al 28 de juny. Els partits es jugaran els divendres i dissabtes a la nit, en horari de 22.00 h a 3.00 h.

Els dissabtes 8, 15, 22 i 29 de juny no hi haurà activitat esportiva ordinària. És per aquest motiu, que no hi haurà opció a canvis sempre que no sigui per un motiu de pes o s’hagi comunicat amb antelació. Només es podrà canviar un partit, sempre que s’informi a l’equip d’Vpk amb una setmana d’antelació i que s’arribi a un acord entre els dos equips convocats.

PREU

La inscripció al torneig de futbol sala que organitza el projecte és de 10 € per equip.

NORMES DE CONVIVÈNCIA

 • Està totalment prohibit beure begudes alcohòliques i fumar dins de les instal·lacions públiques, es considera falta greu i pot comportar l’expulsió de l’equip de la competició.
 • Si hi ha baralles físiques o verbals a l’àrbitre, organització o l’equip contrari, l’equip queda automàticament fora de la competició.

INSTAL·LACIONS I MATERIAL

Els partits es jugaran al poliesportiu La Parellada. La direcció és C/Mossèn Pere Tarrés, 35.

Allà, disposareu de vestidors amb dutxes. És possible que coincidiu amb un altre equip en el mateix vestidor, és per aquest motiu que demanem respecte pels materials dels companys/es.

L’organització no es farà responsable de cap pèrdua o robatori d’objectes personals.

REGLES DEL JOC

Durant la primera fase, els partits seran de 40 minuts a temps corregut. Comptarem amb dues parts de 20 minuts cadascuna.

A la segona fase  (Jornada de triangulars) els partits seran de 20 minuts, dues parts de 10 minuts a temps parat.

A la final, en cas d’empat, es jugarà una pròrroga de 5 minuts. Si segueix l’empat, es finalitzarà amb penals.

En cas d’empat en les diferents classificacions dels grups, per determinar qui es classifica es tindrà en compte:

 1. Enfrontaments directe entre els empatats, 2 o més equips (gol average particular)
 2. Diferència de gols (gol average general)
 3. Partits no presentats
 4. Gols a favor
 5. Gols en contra
 6. En cas d’empat a totes les puntuacions anteriors es realitzaria una tanda de penals entre els equips empatats.
 7. En cas de retirada del partit, aquest es donarà per perdut per l’equip que es retira amb el resultat de 20-0

JUGADORS I EQUIPACIÓ

No tenim límit màxim de jugadors. El mínim és de 5. Si sou 4, encara podeu jugar però amb desavantatge.

Els jugadors/es hauran de portar una samarreta del mateix color o semblant. Si no és possible, hauran de posar-se petos. En el cas que els dos equips portin el mateix color de samarreta, el dinamitzador/a decidirà quin dels dos equips portarà peto.

ÀRBITRES

Tindrem àrbitre pels partits. És un membre més de l’equip VPK, qualsevol falta de respecte a l’àrbitre pot suposar l’expulsió de l’equip.

NO ASSISTÈNCIA

Si un equip no es presenta a la jordana, es donarà per perdut amb un resultat de 5-0.

No hi haurà opció a canvis sempre que no sigui per un motiu de pes o s’hagi comunicat amb antelació. Només es podrà canviar un partit, sempre que s’informi a l’equip d’Vpk amb una setmana d’antelació i que s’arribi a un acord entre els dos equips convocats.

TEMPS D’ESPERA

Els equips hauran d’estar 10 minuts abans de l’inici del seu primer partit, amb el fi de poder comptar amb tots els equips del torneig i que puguin canviar-se de roba. El capità ha de confirmar assistència de l’equip en la taula dels organitzadors del torneig.

TROFEUS

Equip campió

Equip subcampió

MVP

Pitxitxi

ORGANITZACIÓ

 • Els horaris dels partits estaran penjats a la web vpk.cat/service/esports
 • Si un equip no es presenta sense avisar prèviament, es dóna per perdut. Si succeeix dos cops, queda fora de la competició.
 • Fa falta un mínim de 4 jugadors per jugar el partit, si no, es donarà per perdut.
 • No poden venir jugadors nous a la final. Només podran jugar els que hagin jugat prèviament, durant la competició, amb l’equip.
 • Un mateix jugador no pot jugar en més d’un equip.
 • IMPORTANT: S’avisarà de la jornada whatsapp i el capità de l’equip ha de confirmar en el mateix l’assistència de l’equip.

FITXA D’INSCRIPCIÓ

A continuació tens la fitxa d’inscripció, l’hauràs d’omplir amb les dades del teu equip i enviar al 644 617 651 o a vpk@marianao.net

Inscriu-te


El programa d’oci alternatiu Vente Pa’ka (VPK) es reserva el dret de modificar qualsevol punt del present reglament. Cal no oblidar que NO és un campionat competitiu, sinó que el seu caràcter és amateur. Només volem oferir una alternativa d’oci i la possibilitat de poder fer esport en horari nocturn.

L’organització també es reserva el dret d’admissió de jugadors o equips el comportament dels quals sigui o hagi sigut antiesportiu, pot comportar l’expulsió del torneig del jugador/a o entrenador/a.