Tornen les lligues esportives de futbol sala, com sempre, amb novetats! Volem iniciar aquesta 14a Edició amb més ganes que mai.

Les inscripcions estan obertes fins dimarts 29 d’octubre. La inscripció a les lligues és de 5 € per equip, us podem guardar plaça però s’ha de realitzar el pagament abans de la data límit (29 d’octubre) per tal de confirmar la inscripció. En cas de no fer el pagament, quedareu fora de la lliga i entraran nous equips que estiguin en reserva.

El mateix dimarts 29 d’octubre es realitzarà una reunió prèvia oberta a tots els equips, on s’explicarà el nou format i resoldrem dubtes. És obligatòria l’assistència de com a mínim un representant de cada equip. Serà també l’últim dia per a poder pagar els 5€.

FUNCIONAMENT

 • Fase classificatòria

Els dies 8-9, 15-16 i 22 de novembre es realitzarà una lliga dividida en dos grups de manera aleatòria. En aquesta lliga es jugaran partits de dos parts de 15 minuts (30 minuts en total).

Els dos equips que acabin primer de cada grup passaran a estar classificats per la fase final i a més, estaran directament a la primera divisió de la següent fase d’Vpk.

 •  Semifinal

El dia 23 es jugaran les semifinals amb els equips guanyadors de cada grup de manera entrellaçada. Els partits seran de dos parts de 20 minuts (40 minuts en total). Els guanyadors passaran a la final.

 • Final

El dia 29 es jugarà el partit final entre els dos guanyadors de la semifinal d’on sortirà l’equip guanyador d’aquesta edició de la lliga d’Vpk. El partit serà de dos parts de 20 minuts (40 minuts en total).

NORMATIVA

DATA (Del 8 de novembre al 29 de novembre)

El torneig tindrà una durada de 4 caps de setmana, del 8 al 29 d’octubre.
Els partits es jugaran els divendres i dissabtes a la nit, en horari de 23.30h
a 3.00 h i de 22.00h a 01.00h respectivament

No es podran fer canvis de partit  prèviament a l’inici de la fase, es realitzarà la pregunta de si hi ha algun dia que no pogueu venir a participar i s’intentarà tenir en compte. 

PREU

La inscripció al torneig de futbol sala que organitza el projecte és de 5 € per
equip com a excepció, pel fet de la reducció temporal de la fase de 6 caps  de setmana a 4.

NORMES DE CONVIVÈNCIA

 • Està totalment prohibit beure begudes alcohòliques i fumar dins de les
  instal·lacions públiques, es considera falta greu i pot comportar l’expulsió de l’equip de la competició.
 • Si hi ha baralles físiques o verbals a l’àrbitre, organització o l’equip contrari, l’equip queda automàticament fora de la competició.

INSTAL·LACIONS I MATERIAL

Els partits es jugaran al poliesportiu La Parellada. La direcció és C/Mossèn Pere Tarrés, 35.

Allà, disposareu de vestidors amb dutxes. És possible que coincidiu amb un altre equip en el mateix vestidor, és per aquest motiu que demanem respecte pels materials dels companys/es. L’organització no es farà responsable de cap pèrdua o robatori d’objectes personals.

REGLES DEL JOC

Tots els partits seran de 30 minuts a temps corregut. Comptarem amb dues parts de 15 minuts cadascuna a excepció de la final que serà de 40 min a temps corregut. 

A la final, en cas d’empat, es jugarà una pròrroga de 5 minuts. Si segueix l’empat, es finalitzarà amb penals.

En cas d’empat en les diferents classificacions dels grups, per determinar qui es classifica es tindrà en compte:

 1. Enfrontaments directe entre els empatats, 2 o més equips (gol average particular)
 2. Diferència de gols (gol average general)
 3. Partits no presentats
 4. Gols a favor
 5. Gols en contra
 6. En cas d’empat a totes les puntuacions anteriors es realitzaria una tanda de penals entre els equipsempatats.
 7. En cas de retirada del partit, aquest es donarà per perdut per l’equip que es retira amb el resultat de 20-0

JUGADORS I EQUIPACIÓ

No tenim límit màxim de jugadors. El mínim és de 5. Si sou 4, encara podeu jugar però amb desavantatge.

Els jugadors/es hauran de portar una samarreta del mateix color o semblant. Si no és possible, hauran de posar-se petos. En el cas que els dos equips portin el mateix color de samarreta, el dinamitzador/a decidirà quin dels dos equips portarà peto.

ÀRBITRES

Tindrem àrbitre pels partits. És un membre més de l’equip VPK, qualsevol falta de respecte a l’àrbitre pot suposar l’expulsió de l’equip.

NO ASSISTÈNCIA

Si un equip no es presenta a la jordana, es donarà per perdut amb un resultat de 5-0.

No hihaurà opció a canvis sempre que no sigui per un motiu de pes o s’hagi comunicat amb antelació.

TEMPS D’ESPERA

Els equips hauran d’estar 10 minuts abans de l’inici del seu primer partit, amb el fi de poder comptar amb tots els equips del torneig i que puguin canviar-se de roba. El capità ha de confirmar assistència de l’equip en la taula dels organitzadors del torneig.

TROFEUS

Equip
campió

Equip
subcampió

MVP

Pitxitxi

ORGANITZACIÓ

 • Dilluns o dimarts es farà saber als capitans de cada equip els enfrontaments de la jornada. 
 • Si un equip no es presenta sense avisar prèviament, es dóna per perdut. Si succeeix dos cops, queda fora de la competició.
 • Fa falta un mínim de 4 jugadors per jugar el partit, si no, es donarà per perdut.
 • No poden venir jugadors nous a la final. Només podran jugar els que hagin jugat prèviament, durant la competició, amb l’equip.
 • Un mateix jugador no pot jugar en més d’un equip.
 • IMPORTANT: S’avisarà de la jornada whatsapp i el capità de l’equip ha de confirmar en el mateix l’assistència de l’equip.


 

FITXA D’INSCRIPCIÓ

A continuació tens la fitxa d’inscripció, l’hauràs d’omplir amb les dades del teu equip i enviar al 644 617 651 o a vpk@marianao.net

Inscriu-te


 

El programa d’oci alternatiu Vente Pa’ka (VPK) es reserva el dret de modificar qualsevol punt del present reglament. Cal no oblidar que NO és un campionat competitiu, sinó que el seu caràcter és amateur. Només volem oferir una alternativa d’oci i la possibilitat de poder fer esport en horari nocturn.

L’organització també es reserva el dret d’admissió de jugadors o equips el comportament dels quals sigui o hagi sigut antiesportiu, pot comportar l’expulsió del torneig del jugador/a o entrenador/a.